Skip to main content

Het Vastgoedmanagement adviseert over verantwoord gebruik van gebouwen. We kijken daarbij naar de gehele levensduur; gebouwen in Nederland worden meestal gebouwd met een levensverwachting van ongeveer vijftig jaar.

Deskundigheid vastgoedmanagement

Onze adviesgroep vastgoedmanagement bestaat uit onderhoudsdeskundigen en projectmanagers voor renovatie en restauratie projecten. Samen realiseren zij het vastgoedmanagement en regelen onder andere het onderhoud en de aanpassingen van gebouwen. Het vastgoedmanagement begint met een conditiemeting en het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan. Onze vastgoedmanagers regelen ook het volledige technische beheer van uw gebouw, het planmatig onderhoud en de uitvoering van renovaties.

Passie en ambitie

Onze partners delen een passie voor monumenten en erfgoed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de uitvoering van bouwhistorisch onderzoek ook tot het werkveld van ons vastgoedmanagement behoort. De adviesgroep vastgoedmanagement werkt nauw samen met huisvestingsadvies, bouwmanagement en directievoering en toezicht. We verbinden onze kennis om uw ambitie te realiseren!