Skip to main content

Alliance Vastgoed Ontwikkeling

Alliance Vastgoed Ontwikkeling is een moderne, veelzijdig ontwikkelaar landelijk actief in zowel de utiliteitsbouw, bedrijfshuisvesting, woningbouw, recreatiebouw en herontwikkeling van vastgoed. Sinds 2002 bedient zij, geheel op eigen wijze, de wensen van haar klanten op maat.

Alliance Vastgoed Ontwikkeling onderscheidt zich van anderen doordat zij geen vaste binding heeft met bijvoorbeeld architectenbureaus of financiers. Hierdoor kan er voor ieder afzonderlijk project, na goed overleg met u als opdrachtgever en met belanghebbenden, een optimale keuze gemaakt worden van partners in het ontwikkelings- en bouwproces.

Bovendien bezit Alliance Vastgoed Ontwikkeling een gezonde financiƫle basis en achtergrond, waardoor alle projecten (ook op turn-key basis of in opdracht voor derden) voor eigen rekening en risico kunnen worden gerealiseerd. Dit vertaalt zich in een volledig onafhankelijk ontwikkelingsproces. Het gehele proces staat voor een perfecte organisatie vanaf idee tot en met ontwerp, bouw, oplevering en nazorg.