Skip to main content

Tijdens de realisatie van een bouwproject is de directievoerder de vertegenwoordiger en belangenbehartiger van de opdrachtgever. De toezichthouder bewaakt de technische kwaliteit van uitvoering. Directievoering en toezicht ziet er dus op toe dat het contract dat u heeft gesloten met de aannemer en de installateurs volgens alle gemaakte afspraken wordt uitgevoerd.

Directievoering en toezicht: een proactief team

Een bouwproject is voor opdrachtgevers meestal een risicovolle onderneming. De belangen zijn groot; het gaat om veel geld en vaak is de tijdsdruk groot. Tijdens de uitvoering neemt de spanning toe. Er is weliswaar een contract met een aannemer gesloten, maar tijdens de uitvoering moet er nog veel getekend, bedacht en besloten worden. In deze fase van het bouwproces hebben opdrachtgevers behoefte aan directievoering en toezicht. Alliance  levert directievoering en toezicht van hoog niveau. Onze directievoerders zijn gepokt en gemazeld in de bouwwereld. Velen hebben jarenlange werkervaring bij aannemingsbedrijven en kennen de bouwwereld van binnenuit. Onze toezichthouders beschikken over de technische kennis om te kunnen beoordelen of de aannemer zijn werk goed heeft gedaan. Directievoerder en toezichthouder vormen samen een hecht team met verstand van zaken, dat de aannemer proactief tegemoet treedt.

Directievoering en toezicht levert kwaliteit

Directievoering en toezicht is de logische voortzetting van het bouwmanagement tijdens de ontwerpfase. Voor directievoering en toezicht bundelen onze specialisten hun kennis met collega’s van bouwkostenmanagement en vastgoedmanagement. Samen zorgen we dat uw bouwproject op tijd en volgens de afgesproken kwaliteit wordt opgeleverd.