Skip to main content

Onze adviseurs leveren diensten en producten als planeconomie, civiele techniek en procesmanagement. Met een brede kennis van zaken en een veelzijdige ervaring, adviseren wij in alle fasen van gebiedsontwikkeling. Onze adviseurs realiseren binnen realistische randvoorwaarden de ambities van zowel afzonderlijke initiatiefnemers als van samenwerkende partijen in een Publiek Private Samenwerking (PPS). Speciale aandacht is er voor duurzame gebiedsontwikkeling.

Gezonde basis onder gebiedsontwikkeling

Onze specialisten op het gebied van planeconomie en civiele techniek geven een deskundig en helder inzicht in de haalbaarheid van een ontwikkeling. Het locatieonderzoek wordt onderbouwd met een grondexploitatie en risicoanalyse. Het biedt een gezonde financiƫle en technische basis voor integrale planning en de budgetten civiele techniek. Onze procesmanagers adviseren over een passende organisatie voor het gebiedsontwikkelingsproces. Zij letten met name op de haalbaarheid, de integrale planning en contracten bij PPS. Met hun ruime ervaring in procesmanagement zorgen zij, door inzet van een civieltechnisch adviseur, voor een soepele overgang van plan naar realisatie.

Proces en inhoud versterken elkaar

Onze specialisten bundelen de kennis met de partners tot een kansrijke basis voor uw gebiedsontwikkeling. Bijvoorbeeld over bouwkosten, vastgoedmanagement en huisvestingsadvies. Samen maken wij uw ambities in de gebiedsontwikkeling waar.