Skip to main content

In Deventer is op het bedrijvenpark De Weteringen een complex bedrijfsverzamelgebouwen gerealiseerd. Opzet van het plan was enkele kantoortorens ontwikkelen, en deze met bedrijfsruimte aan elkaar koppelen.

Door de goede ligging t.o.v. de A1 is er voor gekozen de kantoortorens een markante uitstraling te geven. Hoewel de torens een eigen identiteit hebben, zijn ze multifunctioneel indeelbaar.

De totale kantooroppervlakte bedraagt ca. 1900 m2 en is flexibel indeelbaar van 2 tot maximaal 8 units. De bedrijfsruimte is ca 700 m2 en indeelbaar in 2 units.

Dit kantoorconcept is makkelijk reproduceerbaar. Door enkele vaste stramienmaten te hanteren en de natte groepen en het lift-en trappenhuis te centraliseren ontstaat een ruimte die naar believen te gebruiken is als kantoortuin of cellenkantoor.

Verder is dit concept kenmerkend door haar zéér snelle bouwtijd en flexibele gevelindeling waardoor er nooit esthetisch gelijke kantoortorens zullen verrijzen.

Gecombineerd met een scherpe bouwsom is dit een maatpak die de groeiende ondernemer in de dienstverlening als confectiepak kan betrekken. Maar dan met één uitzondering. Het kantoor heeft altijd een eigen identiteit.

bedrijvenpark-deventer