Skip to main content

Nieuw te bouwen karakteristiek appartementengebouw met 8 appartementen, waarvan 4 appartementen op de begane grond en 4 maisonnettes op de 1e en 2e verdieping. Alle woningen beschikken over een eigen berging en parkeerplaats. De appartementen op de begane grond (met een vloeroppervlakte van circa 70 m²) krijgen een eigen tuintje met terras; de maisonnettes op de verdieping (met een vloeroppervlakte van circa 117 m²) krijgen een eigen balkon.

De woningen komen met de voorzijde te liggen aan de Tramstraat, een historische en doorgaande weg nabij het centrum en de Berkel. De achterzijde grenst aan een rustig en besloten plein met parkeerruimte voor diverse andere appartementen. De maisonnettes zijn door de extra ruimte uitermate geschikt voor mensen, die een kantoor- of werkruimte aan huis nodig hebben.

Indeling appartementen begane grond, nrs. 21, 23, 25, 27:

Begane grond: Centrale hal met brievenbussen en trappenhuis.
hal, ruime woonkamer aan voorzijde, open keuken, bijkeuken met wasmachineaansluiting en CV-ketel, binnenhal, toilet met fonteintje, twee slaapkamers (waarvan beide met tuindeur naar terras/tuin), badkamer met douche, wastafel en mogelijkheid voor een bad.

Indeling maisonnettes op de 1e en 2e verdieping, nrs. 22, 24, 26, 28:

Begane grond: centrale hal met brievenbussen en trappenhuis.
1e Verdieping: hal, ruime woonkamer aan voorzijde, open keuken, bijkeuken met wasmachine-aansluiting en gootsteen, toilet met fonteintje, slaapkamer met dubbele tuindeur naar balkon, badkamer met douche, wastafel en mogelijkheid voor een bad, binnenhal met trapopgang naar ……..
2e Verdieping: overloop, 2e toilet met fonteintje, CV-ruimte, slaapkamer met dakraam, zeer ruime slaap-/hobbykamer met bergruimte, dakkapel en lichtkoepel.

appartementen-lochem